Skip to main content Skip to footer

Åpen dag for strykere født 2012 eller tidligere

Kjære strykeelev på kontrabass, bratsj, cello og fiolin født i 2012 eller tidligere!

Lørdag 17. februar inviterer vi i det regionale talentutviklingsprogrammet UtB (unge talenter Bjergsted) til «Åpen Dag» for strykere i lokalene til Stavanger kulturskole. Opplegget varer fra kl 12 til ca 1400, med oppmøte kl 1150. Denne dagen får dere spille litt sammen med UtB sitt kammerorkester, se på kammermusikkundervisning, og høre på en helt vanlig UtB lørdagskonsert. Vi vil også informere om talentutviklingsprogrammet generelt. 

UtB er for elever som bruker mye tid på sitt hovedinstrument, som ønsker å spille mye sammen med andre, og har det å holde på med musikk som sin hovedfritidsaktivitet og store lidenskap. Vi oppfordrer deg som er litt nysgjerrig på UtB, til å melde deg på "åpen dag" innen 1. februar. Send påmelding som inkluderer elevens navn, elevens instrument, elevens alder,  e-post adresse, lærers hovedinstrument og elevens sist spilte stykke til: utb@stavanger.kommune.no

Hvis du vil lese mer om UtB, finner du informasjon her: https://www.stavangerkulturskole.no/unge-talenter-bjergsted/

Merk at søknadsfristen for å søke om plass i UtB for neste skoleår er 15. april. Dersom du planlegger å prøvespille, er det viktig at du forberede deg godt sammen med din hovedinstrumentlærer.

Vi håper å se deg på Åpen dag 17. februar. Velkommen!"