Skip to the content

Lunsjliste UtB 2020-2021

Hver UtB familie har ansvar for en enkel lunsj ca 1-2 ganger pr skoleår. Lunsjen består av påsmurte brødskiver / rundstykker e.l. Det settes opp 3-4 familier pr gang som deler på oppgaven. Hvis hver familie smører brødskiver / rundstykker til ca 15 personer hver er det jevnt fordelt. Dere får info fra koordinator i forkant av deres lunsj, med kontaktinfo til familiene dere deler lunsjen med og nøyaktig antall som skal spise lunsj.

Kaffe og te finnes på kulturskolen, og kjøkkenet i 1.etasje kan benyttes. Der er det fullt servise til alle. Hvis dere ikke kan ha oppsatt lørdag, kan dere bytte med en annen familie en annen lørdag. Gi i så fall beskjed til koordinator om bytte av lørdag.

HØST 2020

VIKTIG INFO:
Det blir ingen felles lunsj i UtB høsten 2020 og vinter 2021, grunnet smittevern i forbindelse med covid 19. Elevene tar derfor med hver sin egen matpakke og drikke på UtB-lørdager, og det legges opp til at de spiser lunsj i undervisningsrommet. Vi ser hvordan situasjonen er til våren og tar en ny vurdering av felles UtB-lunsj da.

Alle familier kan derfor se bort fra lunsjlisten denne høsten.

VINTER OG VÅR 2021:

Det er foreløpig ingen felles lunsj vinteren 2021. Nærmere info om det blir felles lunsj, med lunsjansvar for familier, informeres i god tid på forhånd.

9.1. Vårin L. R., Sreejan D., Cecilia L.

23.1. Oliver F. J., Alma O. B.-E., Emma Y. F.

6.2. Håvard N., Toma S., Mina S.

20.2. Iver B., Hedvig O. M., Sebastian T.,

13.3. Hanna Kristin K., Dina I., Ellie D.

20.3. Ariana S.-R., Sara T. H., Lilja M. I.

10.4. Ulrik H. L., Andreas F. U., Edel Z. L.

24.4. Nærmere beskjed blir gitt

8.5. Tarald O., Ester Aa., Mathine V.

29.5. Stampe Nielsen, Olav H. S., Jonatan B. T.

5.6. Elisabeth W. J., Maren E. H., Catrine R. E.