Teaterfestival

Heila helgå med teater 2018

Stavanger- og Sola kulturskoles egen teaterfestival

Det er i år tiende gang festivalen blir arrangert og den er i år lagt til lørdag 14. og søndag 15.april. Festivalen finner også i år sted i Sola kulturhus.Teaterfestivalen er en unik arena for alle teaterinteresserte barn og unge ved Stavanger og Sola kulturskole og ellers andre med interesse for teater. Her vises forestillinger fra morgen til kveld, alt fra nybegynnere som stolt viser sin første forestilling til nærmest profesjonelle oppsetninger. Teaterglede på alle nivå!

Stavanger kulturskole deltar i år med 6 produksjoner:

Trollmannen fra OZ i bearbeidelse av Ruth Osmundsen spilles av to forskjellige elevgrupper. Vi følger Dorothys spennende reise fra Kansas til «Somewhere over the rainbow» Smaragdbyen i OZ. Sammen med Fugleskremselet, Blikkkmannen og Løven kommer hun i kontakt med sin egen styrke og vilje, og via Glinda Godheks, Hekkanheksa og Trollmannen forstår hun sin egen magiske kraft. Den ikoniske filmen om Trollmannen fra Oz med Judy Garland i hovedrollen er blitt vist hvert år på amerikansk tv siden 1956. 

Videre byr vi på teaterkompaniet Sceniucus sin versjon av Shakespeares "En midtsommernattsdrøm" og PEER! en humoristisk, alvorlig og underholdende familieforestilling basert på Henrik Ibsens klassiker "Peer Gynt". I denne oppsetningen medvirker også kulturskolens ungdomskor instruert av Kjerst Bjørk Bru. Kari Elisabeth Fuentes har regien i begge disse forestillingene.

Elisabeth Hamre og hennes elever viser Haiwa og havfruene - en spennende fortelling fra det magiske havet av Frøydis Rui-Rahman og Heksejakten - Betty våkn`opp! som er en scene fra Arthur Millers stykke "The Crucible" fra 1953.

Mer informasjon om programmet og billettsalg vil bli lagt ut på Sola kulturhus sin hjemmeside, www.solakulturhus.no. Målgruppe: Alle aldre.

Billettpriser: Voksen kr 100,-  barn kr 50,-

2-dagers pass voksen kr 200,-    2-dagers pass barn kr 50,-

En kan da se så mange forestillinger en ønsker.

Arrangører: Stavanger Kulturskole, Sola Kulturskole og Sola Kulturhus