Behandling av personopplysninger skjer i henhold til  personvernforordningen (GDPR)

Formålet med behandlingen av personopplysningene er å administrere og informere om tjenestene vi tilbyr, og utføre gjøremål basert på brukernes ønsker.

Ved besøk på våre nettsteder er du anonym. Ved besøk registreres kun din datamaskins domenenavn (IP-adresse), ikke din e-post adresse. Dersom du gjennom våre nettsteder ønsker at vi skal utføre noen tjenester for deg, eller å få tilgang til innhold som krever registrering, kan vi trenge visse personopplysninger. Personopplysninger du avgir til oss brukes for at vi skal kunne yte deg bedre service og tjenester, og brukes bare i tråd med det aktuelle formålet og på en sikker måte. Dine personopplysninger vil ikke bli benyttet til markedsføringsformål utenfor kulturskolen.

Ved oppkobling til våre nettsteder, kan vi automatisk (dvs. ikke ved registrering) innhente ikke-personlige data (for eksempel type nettleser, og operativsystem som er brukt, antall besøk, gjennomsnittlig tid du er inne på nettstedet og hvilke sider du har sett på og domenenavn). Vi kan bruke disse dataene for å overvåke hvor populære våre nettsteder er og for å forbedre egenskaper eller innhold.

«Cookies» – informasjonskapsler som lagres automatisk på din datamaskin:

Når du besøker våre nettsteder samtykker du at vi kan vi lagre data på din datamaskin i form av en «cookie» for å kjenne igjen datamaskinen neste gang du besøker oss. Hvis du ikke vil motta cookies, kan du sette opp nettleseren din slik at den sletter alle cookies fra harddisken på datamaskinen, blokkerer alle cookies eller gir en melding før en cookie blir lagret.

Følgende cookies lagres og brukes til statistikk:

Dynamicweb.VisitorID
Dynamicweb.VisitDate

 

Søke elevplass:

Vi tar ditt personvern på alvor og følger kravene som beskrevet i de nye personvernreglene, GDPR.  Når du søker plass i kulturskolen gjennom vårt fagsystem Speedadmin (driftet at Speedware i Danmark, må du godta følgende vilkår når det gjelder personvern:

Personopplysningene i denne påmeldingen innsamles frivillig fra deg. Du er ikke pliktig til å gi oss disse opplysningene, og kan på enhver tid trekke opplysningene tilbake. Hvis du velger å ikke gis oss dine personopplysninger vil konsekvensen være at din søknad ikke kan behandles. Personopplysningene vil kun bli brukt til behandling av påmelding samt kommunikasjon vedrørende deltagelse i, og eventuell oppkrevning av etterfølgende aktiviteter. Personopplysningene til Den Registrerte lagres så lenge det er behov for å ivareta de ovenfor nevnte formål. Den Registrerte er kjent med at denne kan lese mere om persondataloven og persondataforordningen på www.datatilsynet.no.

Du kan selv logge deg inn å se/redigere hvilke data som er oppført om deg som foresatt og om eleven. Dette er data som du selv oppgir ved søknad og re-registering.

Speedware er et seriøst selskap med strenge krav til sikkerhet. På forespørsel kan Speedwares sikkerhetspolitikk-dokumenter, samt rapport fra ekstern revisjon gjøres tilgjengelig.

Offentlighetsloven:

Det gjøres oppmerksom på at i henhold til offentlighetsloven så er kulturskolen pålagt å gi ut ikke personsensitive opplysninger hvis noen ber om innsyn i dette. Opplysninger som kan gis ut er navn, adresse og tlf..
Dette kan du lese mer om her: Datatilsynet

  •