Ansatte - Sang

Elin Aase

Elin Aase er utdannet som faglærer i musikk med sang som hovedinstrument fra Høgskolen i Stavanger, avdeling for musikk og dans. Fra samme sted tok hun videreutdanning i kammermusikk og vokalutøving før hun dro til Sveits for å ta utøvende hovedfag i barokksang. Elin har dirigert en rekke kor, både for barn og voksne. Hun har vært ansatt som sangpedagog og kordirigent i Stavanger Kulturskole siden 2004 og har også undervist ved Gjesdal og Sandnes Kulturskole, der som korspdirigent og pianolærer. I tillegg til å være sangpedagog og dirigent for Juniorkoret i Stavanger Kulturskole, er hun fast produsent for kulturskolen samt frikjøpt hovedtillitsvalgt for Creo i Stavanger Kommune. Videre er hun utøvende frilanser og leder for Stavanger Barokk. 


Ingvill Mundal

Ingvill har 4-årig faglærerutdanning i sang fra rytmisk linje ved Musikkonservatoriet i Kristiansand. Hun tok senere hovedfag i musikkvitenskap ved Universitetet i Oslo. Før hun startet å undervise ved kulturskolen i 2008, underviste hun bl.a. ved Høgskolen i Staffeldtsgate I Oslo. Ingvill deler tiden sin mellom kulturskolen og musikklinja på Vågen vgs. Ingvill er også sanglærer i bandskolen til kulturskolen.Marit Kristine Risnes

Marit Kristine er utdannet musikk og allmennlærer fra Bergen Lærerhøgskole. Videre fulgte 5-årig faglærerutdanning i sang og fordypning i vokalutøving ved Agder Musikkonservatorium samt sang studier ved Internationale Sommerakademie Mozarteum i Salzburg. 
Diplomstudie ved Hochschule für Musik Hanns Eisler Berlin i Tyskland i sang og musikkteater med Diplomeksamen/ Mastergrad som Solist for Konsert og Opera.
Deretter fulgte opptak i agenturet ZBF og utøvende sangkarriere i Tyskland ved operahusene Oldenburgisches Staatstheater, Vogtland Theater, Neustrelitzer Landestheater, Neuköllner Oper Berlin, Komische Oper Berlin/HdK, samt innspillinger og konserter med Mitteldeutscher Rundfunk.
I Norge har hun utøvende virke som solist med kor og orkester, operakonserter, kammerkonserter og er solist i NRK’s «Salmeboka minutt for minutt». 
Underviser i solo sang ved Stavanger kulturskole og har øvrig pedagogisk virke i fagene tysk og sal & scene, foruten utstrakt freelance virksomhet som sanger i inn og utland.


Wibeke Wetaas

Har lærerutdanning fra musikklinjen v/ Høgskolen i Bergen og er utdannet klassisk sanger fra Griegakademiet i Bergen og NTNU i Trondheim. 
Tok mastergrad og diplomstudier i klassisk sang ved Universitetet i Stavanger. 
Jobber som sangpedagog i Stavanger Kulturskole og er aktiv som utøvende sanger på freelance basis.