Ansatte - Orkester

Beatrice Siegrist Bjørnsen

Beatrice er utdannet bratsjist fra Barratt Due musikkinstitutt og Griegakademiet. Hun underviser i orkester. Beatrice er ansatt som bratsjist i Stavanger Symfoniorkester og spiller jevnlig i Stavanger Barokk. Beatrice underviser også på Valdres Sommersymfoni og Ringerike Sommersymfoni.
Laima Olsson

Laima Olsson er født i Sverige og er utdannet ved musikkonservatoriet i København, Universitetet i Toronto og ved Norges Musikkhøgskole.  Hun har som aktiv freelancefiolinist og bratsjist spilt mye i mange av Skandinavias store orkestre, som for eks. Oslo filharmoniske orkester, Kringkastingsorkestret, Bergens filharmoniske orkester, Svenska kammarorkestern, Århus symfoniorkester, Stavanger symfoniorkester m.fl. Laima Olsson er grunnlegger og primus motor i Paulus barokk og hun har etablert seg i tidligmusikkmiljøet i London, der hun spiller med noen av Europas ledende orkestre: The English Consort og Orchestra of the Age of Enlightenment. Laima underviser fiolin, bratsj og i talenturviklingsprogrammet Unge talenter Bjergsted i kulturskolen.


Olav Stener Olsen

Utdannet som cellist og pedagog fra Norges Musikkhøgskole og UiS fakultet for utøvende kunstfag. Olav jobber som koordinator for Unge talenter Bjergsted og lærer i Stavanger juniororkester. Turnerer for Den kulturelle skolesekken. Medlem av Kitchen Orchestra og aktiv i nyMusikk Stavanger. Underviser også på Sommermusikkskolen i Vestfold.


Per Oftedal Ernst

Utdannet ved Rogaland musikkonservatorium med bratsj som hovedinstrument.
Per er ansatt som avdelingsleder ved Stavanger kulturskole og er dirigent for skolens ungdomsorkester.
Medlem av Sandnes symfoniorkester.