Ansatte - Orkester

Beatrice Siegrist Bjørnsen

Beatrice er utdannet bratsjist fra Barratt Due musikkinstitutt og Griegakademiet. Hun underviser i orkester. Beatrice er ansatt som bratsjist i Stavanger Symfoniorkester og spiller jevnlig i Stavanger Barokk. Beatrice underviser også på Valdres Sommersymfoni og Ringerike Sommersymfoni.

Laima Olsson

Laima Olsson er født i Sverige og er utdannet ved musikkonservatoriet i København, Universitetet i Toronto og ved Norges Musikkhøgskole.  Hun har som aktiv freelancefiolinist og bratsjist spilt mye i mange av Skandinavias store orkestre, som for eks. Oslo filharmoniske orkester, Kringkastingsorkestret, Bergens filharmoniske orkester, Svenska kammarorkestern, Århus symfoniorkester, Stavanger symfoniorkester m.fl. Laima Olsson er grunnlegger og primus motor i Paulus barokk og hun har etablert seg i tidligmusikkmiljøet i London, der hun spiller med noen av Europas ledende orkestre: The English Consert og Gabrieli Consort and players. Laima underviser fiolin, bratsj og i talenturviklingsprogrammet Unge talenter Bjergsted i kulturskolen.


Olav Stener Olsen

Utdannet som cellist og pedagog fra Norges Musikkhøgskole og UiS fakultet for utøvende kunstfag. Olav jobber som koordinator for Unge talenter Bjergsted og lærer i Stavanger juniororkester. Turnerer for Den kulturelle skolesekken. Medlem av Kitchen Orchestra og aktiv i nyMusikk Stavanger. Underviser også på Sommermusikkskolen i Vestfold.


Per Oftedal Ernst

Utdannet ved Rogaland musikkonservatorium med bratsj som hovedinstrument.
Per er ansatt som avdelingsleder ved Stavanger kulturskole og er dirigent for skolens ungdomsorkester.
Medlem av Sandnes symfoniorkester og aktiv som kammermusiker.