Ansatte - Messing

Dominique Brackeva

Utdannet som jazztrombonist fra Hilversums Conservatorium og Codarts, Rotterdam (Bachelor) og Universitetet i Stavanger (Master).
Medlem i Kitchen Orchestra, Fint Fransk Orkester, Bayou Blue, Froddi & Compagniet, Mirakkels Orkester, mm.
Aktiv som juniorkorpsdirigent/ instruktør og frilansmusiker.Frank Roger Eikeland

Har sin utdannelse fra Fakultet for Utøvende Kunstfag (tidl. Institutt for Musikk & Dans) v/ Universitetet i Stavanger.
Fullført mastergrad i klassisk utøvende musikk med trompet som hovedinstrument, samt PPU (Praktisk pedagogisk utdanning).
Frilansmusiker og medlem av Stavanger Brass Band.


Gunhild Seim

Jazztrompetist med utdannelse fra Universitetet i Stavanger, Carl Nielsen-Akademiet i Odense og Griegakademiet. Frilansmusiker og -komponist som har gitt ut flere plater. 
Medlem i Kitchen Orchestra, International Female Musicians Collective, Norsk Komponistforening. 
Underviser i messinginstrumenter og ungdomsstorbandet SAUS.
Jorunn Evensen

Er utdannet ved Universitetet i Stavanger, fakultet for utøvende kunstfag. Mastergrad i utøvende musikk med trompet som hovedinstrument, samt PPU (praktisk pedagogisk utdanning).
Medlem av Stavanger Brass Band.


Karianne Flåtene Nilssen

Utdannet ved Universitetet i Stavanger med mastergrad i utøvende musikk med trombone som hovedinstrument, samt PPU (Praktisk pedagogisk utdanning).
Freelance musiker og medlem i Stavanger Brass Band.

Marthe Ellisif Larsen

Utdannet ved Universitet i Bergen - Griegakademiet, institutt for musikk og Universitetet i Stavanger med mastergrad i utøvende musikk med trombone som hovedinstrument, samt PPU (Praktisk pedagogisk utdanning). Jobber som messingpedagog i Stavanger og Klepp Kulturskole.


Michelle Lindboe

Har tatt sin utdannelse som utøvende musiker på trombone ved Royal College of Music i London. Mastergrad i soloinstrument og kammermusikk og praktisk-pedagogisk utdannelse ved Norges musikkhøgskole i Oslo, samt studier i skoleledelse fra BI.

Per Illguth

Utdannet som faglærer og utøvende musiker på euphonium ved UiS fakultet for utøvende kunstfag.
Jobber som dirigent og messinginstruktør i Stavanger Kulturskole og euphoniumlærer ved Stavanger Katedralskole avd Bjergsted
Medlem i Stavanger Brassband


Selmer Simonsen

Er utdannet med mastergrad i korpsdireksjon fra University of Salford i Manchester. Har ledet flere av landets og Europas beste brassband og var fast dirigent for Stavanger Brass Band i mange år. Blir mye brukt som dommer i både regionale og nasjonale korpskonkurranser. Er forruten lærer i Stavanger kulturskole også rektor i Sokndal kulturskole.


Sol Solholm

Utdanna faglærer i musikk fra høgskolen i Hedmark, og utdanna dirigent fra UiS - fakultetet for utøvende kunstfag. Jobber som dirigent og messinglærer i Stavanger kulturskole, og som musikklærer ved Buøy Skole.