Ansatte - KorpsdirigentLise Marte Hagen

Utdannet ved Lærerhøyskolen i Bergen.
Vokst opp i sterk korpstradisjon og er aktiv instruktør og dirigent.
Dirigent for Skeie skolekorps.


Mani Aminzadeh

Utdannet post graduate diploma fra UiS fakultet for utøvende kunstfag (tidl. Rogaland Musikkonservatorium) med fløyte som hovedinstrument samtidig utdannet Praktisk-pedagogisk utdanning (PPU) studie fra UiS.
Han jobber som korps dirigent instrumental lærer og kulturkarusell lærer.


Marcel Sorin Totolici

Utdannet som trombonist fra Musikk Akademiet «Gh.Dima» – Cluj Napoca, Romania og UiS fakultet for utøvende kunstfag. 
Marcel jobber som kultuskolerektor ved Rennesøy Kulturskule.
Medlem avensemblet Klang av Oldtid.
Aktiv som korpsdirigent og instruktør.Michelle Lindboe

Har tatt sin utdannelse som utøvende musiker på trombone ved Royal College of Music i London. Mastergrad i soloinstrument og kammermusikk og praktisk-pedagogisk utdannelse ved Norges musikkhøgskole i Oslo, samt studier i skoleledelse fra BI.

Per Illguth

Utdannet som faglærer og utøvende musiker på euphonium ved UiS fakultet for utøvende kunstfag.
Jobber som dirigent og messinginstruktør i Stavanger Kulturskole og euphoniumlærer ved Stavanger Katedralskole avd Bjergsted
Medlem i Stavanger Brassband


Selmer Simonsen

Er utdannet med mastergrad i korpsdireksjon fra University of Salford i Manchester. Har ledet flere av landets og Europas beste brassband og var fast dirigent for Stavanger Brass Band i mange år. Blir mye brukt som dommer i både regionale og nasjonale korpskonkurranser. Er forruten lærer i Stavanger kulturskole også rektor i Sokndal kulturskole.


Sol Solholm

Utdanna faglærer i musikk fra høgskolen i Hedmark, og utdanna dirigent fra UiS - fakultetet for utøvende kunstfag. Jobber som dirigent og messinglærer i Stavanger kulturskole, og som musikklærer ved Buøy Skole.