Ansatte - Fiolin

Carole Marie Harris

Doctor of Musical Arts, violin performance, 1991, Yale University.
Bachelor of Music, 1981 and Master of Music, 1982, violin performance, Mannes College of Music, New York City.
Fiolinist/bratsjist i Stavanger Symfoniorkester siden 1992.
Lærer i kammermusikk, kammerorkester, fiolin og bratsj, og ved Unge Talenter Bjergsted, Stavanger Kulturskole
Aktiv som kammermusiker og barokkfiolinist, med bl. a. Stavanger Barokkensemble
Har også undervist fiolin, barokkfiolin, bratsj og kammermusikk ved Universitet i Stavanger

Ingerine Dahl

Utdannet ved Det kongl. Danske Musikkonservatorium, København, Conservatoire de la musique et danse, Lausanne, UNI «Mozarteum» Salzburg, Uis og NMH. Konsertmester i SSO, «Dextra-musiker», leder for Barratt-Due/Senter for talentutvikling i Tromsø, medlem i Det norske kammerorkester, Stavanger Katerdralensemble, Ingerine&Milan DUO.
Aktiv kammermusiker og solist nasjonalt og internasjonalt.

Kjersti Aurbakken

Kjersti Aurbakken har lærerskoleutdanning fra Stavanger lærerskole. Fra Rogaland Musikk-konservatorium (nå UiS for utøvende kunstfag) har hun utdanning som musikk-faglærer, piano- og fiolinlærer, og i Dans og Drama. Hun har i tillegg tatt Suzukilærer-utdanning.
I Stavanger kulturskole er hun fiolinlærer.
Tidligere har hun vært allmennlærer og musikklærer i grunnskolen, piano-/fiolinlærer, kor/orkesterleder, lærer i generell musikkopplæring, på blokkfløyte/stavspill, og hatt Musikk-fra-livets-begynnelsesgrupper for førskolebarn sammen med deres foreldre, i Stavanger musikkskole/kulturskole.
Som fiolinlærer er det japanske pedagogen Shinichi Suzuki som er hennes største inspirasjonskilde, hvor bl.a. foreldresamarbeid, lek, lytting, etterligning, repetisjon og spilleglede er vesentlige elementer i undervisningen.
På privat basis er hun musikalsk leder for Stavanger Suzukiorkester.