Ansatte - Dans

Annemariet Gonzalez Comendador

Utdannet I National School of Ballet, i Habana, Cuba
Dansepedagogue i Stavanger Kulturskole og UIS


Camilla Nordhagen

Utdannet dansepedagog fra Høgskolen i Stavanger (nå: UiS), videreutdanning i dans og teatervitenskap fra Universitetet i København, master i Dansevitenskap fra NTNU (Oppgavetittel: «Dans, talentidentifisering & talentutvikling, En kvalitativ undersøkelse omkring kulturskolens rolle i utviklingen av unge dansetalenter») og rektorskole fra BI.

Camilla er avdelingsleder med ansvar for danseundervisningen ved kulturskolen. Hun er i tillegg involvert i Den kulturelle skolesekken med produksjonene «Dansens verden» og «Danselabben» i tillegg til å undervise i moderne/samtidsdans.Linnea Marielle Norton

Utdannet danser og dansepedagog ved Dance New Amsterdam, NYC, Escola superior de danca, Lisboa, og Institutt for musikk og dans i Stavanger. Jobber som dansepedagog i Stavanger kulturskole på avdeling dans og kulturkarusellen. Aktiv som utøver i DKS-produksjonen "Det bevegende skjelettet".


Marte Aspås Krog

Utdannet danser og dansepedagog fra Universitetet i Stavanger - fakultet for utøvende kunstfag og The Collage at Brockport.
Marte jobber som dansepedagog ved Stavanger Kulturskule og Hundvåg Bydelskulturskole.
Ved siden av jobber Marte frilans som dansekunstner. Yasmin Gabriella Rozario

Utdannet danser og dansepedagog ved University of Roehampton i London, og Universitetet i Stavanger, Institutt for musikk og dans.