Juleavslutning for elever i Hundvåg bydelskulturskole.

19.12.2018 kl. 15:00
Hundvåg skole - Auditoriet

Ansvarlig: Zbigniew Slaby

Hundvåg bydelskulturskole

Førjulsarrangementer 2018

med elever fra bydelskulturskolen

UKE 48 — Stavanger kulturskole på Hundvåg arrangerer førjulskonsert på  Øyane sykehjem 28.november  kl. 16.30 .

UKE 49 — 7.desember kl.18.00 inviterer Bydelskulturskolen til «Julekonsert» i Hundvåg kirke med Skeie skolekorps, dans og instrumental-elever. Alle er hjertelig velkommen!

UKE 50 — 11. desember «Slagverkernes julekonsert» finner sted i Kulturskolesalen, Bjergsted, kl. 18.00.

UKE 50 — 10-12. desember «Åpent hus» i Hundvåg bydelskulturskole.          Danseelever inviterer familie og venner til å komme og se hvordan danseundervisningen foregår bak dansesalens lukkede dører.

UKE 50 — 13. desember kl. 18.00 Kulturskolen i Bjergsted, BlackBox 3. Hundvågselever inviterer familie og venner til «Teaterforestilling»

UKE 51 — Klaver - og gitarteamet organiserer «Julekonsertuke» i Stavanger kulturskole, Bjergsted.

UKE 51 — 19.desember kl. 15.00 - 16.30 Alle elever fra 3.klasse som går på bydelskulturskolen er invitert til felles juleavslutning i Hundvåg bydelskulturskoleskole. Påmelding til lærer. Enkel servering.

Det er gratis adgang til våre konserter og

alle er hjertelig velkommen!