Bandskolen

Bandskolen er et tilbud til instrumental- og vokalelever som ønsker å spille i band. Dersom du ikke er instrumental- eller vokalelev hos oss men har eller har hatt privatundervisning ber vi deg oppgi lærer og hvor lenge du har spilt når du søker. Alle elever i bandskolen må ha instrumentalundervisning i Stavanger Kulturskole, en annen kulturskole eller privat.

 

Instrumentene det undervises på er:

Gitar, bassgitar, trommer, keyboard/piano, tre- og messingblås og sang. 

Andre instrumentgrupper anbefales å søke, og så vil tilbudet utvides til å også omfatte disse dersom det lar seg gjøre.

Det er et begrenset antall plasser i Bandskolen, og opptak vil skje på grunnlag av bandsammensetning og lærernes vurdering. 

 

Bandene i Bandskolen deltar i løpet av året på flere spennende prosjekter. De vil få mulighet til å jobbe mot konkrete prosjekter, samt fokusere på øvingsmetoder og prosesser som gir resultater i forhold til mer langsiktige mål, både individuelt og som gruppe.

 

Du kan søke på bandskolen selv om du spiller et annet instrument, under forutsetning av at du mottar undervisning på instrumentet og har mulighet til å få veiledning i forhold til det materialet vi arbeider med i bandskolen. Nedre aldersgrense er 11 år, og all bandundervisning foregår på onsdager. 

 

Bandskolens lærere: 

Morten Askildsen og Oscar Alvestad (gitar) 
Thomas Bang (bassgitar),
Trond Martin Tanke (vikar trommer våren 2019), 

Ståle Birkeland (permisjon våren 2019, trommer),
Adrian Tvedten (keyboard / piano) 
Ingvill Mundal (sang).

Når du melder deg på må du huske å skrive hvilket instrument du spiller. 

 

PÅMELDING

 

Aktivitetsplan Skoleåret 2018-2019

29.08 - Undervisningsstart, møt på rom 314 til oppsatt tid

07.11 - Konsert, Metropolis. Oppmøte kl 16, konsert kl 18. Det vil bli servert taco til elevene før konserten.

02.12 - Kulturskolens juleforestilling, Stavanger Konserthus (gjelder ikke alle bandene, de det er aktuelt for vil få beskjed). Prøveplan er sendt ut på mail og kan også lastes ned her. Detaljplan for prøver 1. og 2.12 lasted ned her

5.12 - Frivillighetens dag, Kuppelhallen. Lydsjekk kl 1630-1650, konsertstart kl 19. Dere skal på ca kl 2020. (Emilie R., Fillip K-A, Simen, Solveig, Trygve)

19.12 - Juleavslutning på rom 314 kl 16-18. Dette erstatter ordinær bandundervisning.

20.02 - Konsert kl 17 og kl 19. Sceneprøver fra kl 16 og kl 1810. Info om tid for sceneprøver og hvilket band som spiller på hvilken konsert finner du her. Konsertene er et samarbeid med bandskolen ved Strand kulturskole. Black Box 109, Kulturskolen. 

05.06 - Siste ordinære bandskoleonsdag

12.06 - Samarbeidskonsert med Unge Talenter Bjergsted jazz. Tema er 80-talls popmusikk. Konsertstart kl 18, sceneprøver fra kl 16. Metropolis.

15.06 - Kulturskolens Superlørdag kl 11-14. Konsert i kulturskolebygget. Kjøreplan med oversikt over hvem som spiller når finner du her.