Skip to the content

Soundtrap

Soundtrap er en workshop innen komponering der elevene vil bruke Chromebook og appen «Soundtrap» til å lage sine egne komposisjoner og arrangementer.

Alle skolene bruker Chromebook og appen er tilgjengelig for alle elevene. Veien fra idé til klingende lyd er kort og en vil henlede elevens oppmerksomhet fra det tekniske til det estetiske ved å skape musikk. Ved bruk av Soundtrap vil elevene få en lyttebasert tilnærming til musikkproduksjon.

Elevene skal ved å jobbe med Soundtrap lage sin egen komposisjon.

Elevene skal lærer hvordan musikk produseres og reflektere over det å skape musikk ved å bruke teknologieen som er tilgjengelig.

 

Adrian Tvedten (f.1989) er pianist og keyboardist med bachelorutdanning i improvisasjonsmusikk m/PPU fra UIS. Som keyboardist har han bidratt i Skadne Krek, Jørgen Tjemsland Band, Bjergsted Jazzensemble, forestillingen «Lenden» og «Kardemommeby» ved Rogaland Teater, Wayne Brasel Quartet, Stavanger Gospel Choir og ved DKS-forestillingen «Lett å Snu». Adrian er pianolærer og bandinstruktør ved Stavanger Kulturskole og Stavanger Katedralskole avd. Bjergsted. Ved siden av disse prosjektene har han også opparbeidet seg bred kunnskap om musikkteknologifaget, og jobbet som selvlært studiotekniker