«Danselabben- koreografisk danselaboratorium»
Elevene skal være med å ”forske” på bevegelser. Som lab-teknikere eksperimenterer med ulike ”stoffer” for å skape nye ting, skal elevene være med å forske på bevegelser for å skape koreografi, som vil si å sette bevegelser sammen til en dans/koreografi.
De skal utforske kroppens bevegelsesmuligheter gjennom ulike kreative og improvisatoriske oppgaver.
På samme måte som en komponerer/skriver så vil en fortelle/ komponere ved bruk av kroppen.  En vil bevege seg til ulike musikksjangre som f.eks.  pop/klassisk/latin for å se hvordan koreografien og bevegelse forandres med musikkvalg.

Målgruppe_ 1 - 7 trinn

Elevene vil møte opp i gymsalen der utøverne først vil starte med en liten presentasjon av workshopen før elevene går i små grupper.
I slutten av workshopen vil de vise sin koreografi for hverandre.
Workshopen varer i  90 minutter

 

*Elevene skal lære å utføre varierte aktiviteter som bygger opp kroppen på ulike måter
*Elevene skal lære å lage enkle danser og eksperimentere med rytmer og bevegelser
* Elevene skal lære å utrykke egne ideer/tanker og følelser gjennom bevegelser og dans

Tone Martine Kittelsen   utdannet seg i utøvende dans med PPU ved Universitetet i Stavanger. Under utdannelsen utvekslet hun også til Escola Superior DeDanca i Lisboa. Hun ble uteksaminert i 2013.. I 2013 lagde hun soloen «Dagen jeg var så ulykkelig at jeg ble lykkelig» som hun turnerte med til flere byer i Norge samt Gdansk Dance Festival i Polen. Ved siden av yrket som utøvende danser har hun startet og driver Ravnedans Festival for Samtidsdans i Kristiansand

 

Camilla Nordhagen er dansepedagog med utdanning  fra Universitetet i Stavanger (UIS), Universitetet i København & NTNU. Camilla tok masterutdanning  ve d  NTNU våren 2016. Hun har erfaring fra undervisning for barn og unge fra kulturskole og videregående skole, hennes hovedområde er moderne/samtidsdans og koreografi & improvisasjon. Vært  DKS- utøvere  med «Dansens verden» i tre år.