Stavanger kulturskoles ungdomskompani

har improvisasjonsvisninger

Stavanger kulturskoles Ungdomskompani er del av kulturskolens talentutvikling innen dans. Elever tas inn på bakgrunn av opptaksprøve, målet er at danserne skal få oppleve det å danse i et kompani. De trener sammen ukentlig og har i tillegg flere prosjekter av mindre og større format. I  løpet av skoleåret bli kjent med ulike koreografer og deres måte å jobbe på.

Denne uka jobber ungdomskompaniet sammen med Maja Roel fra torsdag til søndag.

Søndag 11.september opptrer de med improvisasjonsmaterialet utviklet disse dagene,

og har de 3 visninger.

Søndag 11.september

Kl. 1330 - Stavanger kulturskole – kulturskolesalen

Kl. 1500  - Stavanger bibliotek

Kl. 1545 - Obsfelders plass

Maja Roel (NO)

Maja Roel er danser og koreograf basert i Oslo. Maja bruker sin bakgrunn fra fysisk-orientert teater, samtidsdans, tai chi og sin mangeårig fordypning i improvisasjon. Hun har mer enn1 10 års erfaring med  å gjøre danseprosjekter for og med barn og unge. Hun er for tiden igang med utvikling av  prosjektet Vi var her med utøvere mellom 9 og 75 år. Hennes siste forestilling spilte to ganger denne våren: På Multiplié Dansefestival i Trondheim og på Kortreist Dansefestival på Inderøy. Homo ludens som er oppfølgeren til Kunstnerisk avkastning har premiere i april 2017.

For mer info om Maja se: www.majaroel.com

30.august 2016

Salg og bytte dag av danseutstyr

LØRDAG 3.september

Sted: Dansesalene i Danseterminalen

Info til kjøpere:

Dører og salg starter kl. 1500.

Det blir visning med lørdagsskolens elever kl. 15-1530

Salg slutter kl. 1600

TA med kontanter.

Info til selgere og byttere:

Oppmøte fra kl. 1430

Muligheter for bytte før kjøpere slippes inn.

Salg starter kl. 1500 og slutter kl. 1600

Alle må ta med seg sine ting når de går og hjelpe med å rydde ev. stoler/klesbøyler som er blitt brukt.

Regler:

Selger bestemmer pris.

Kontant betaling anbefales.

Vipps el lignende for de som har det.

Vi gleder oss og håper at dette kan bli et årlig arrangement, samtidig minner vi om at dette er første gang vi arrangerer dette og at vi dette året prøver etter beste evne å lage et fint arrangement for våre brukere (elever og foresatte). Vi kjenner godt til problematikken om vanskeligheter for å skaffe danseutstyr og at utstyret kan være dyrt, og vi tror derfor at dette kan være en måte gjøre noe med dette, samtidig som det er miljøvennlig med gjenbruk.

Vel møtt til både selgere, byttere og kjøpene,

vi håper dette blir en suksess!

Camilla Nordhagen

på vegne av Danseteamet

• 13.11.2017
    Planlegging I forbindelse med kulturskoledagene er det planleggingsdager torsdag 16- fredag 17/11. Det er ingen undervisning disse dagene.
  • 10.05.2016
    På tå hev Den Norske Opera & Ballet skal i gang med et nasjonalt prosjekt 'På tå hev'. Dette har pågått i Oslo/AS området flere år og nå har de fått midler til å utvide prosjektet i Trondheim/Stavanger/Bergen regioner.