Dansefest A-B-C: Alt du trenger å vite

Kjære danseelever og foresatte.

Nå er det snart dansefest og vi gleder oss. Vi håper at foresatte, familie og venner har skaffet seg billetter. Hvis du enda ikke har sikret deg og dine en billett så gjøres dette via www.stavanger-konserthus.no

Her kommer viktig informasjon før det braker løs i helgen.

All informasjon ligger ute på vår nettside under fanen Dans – Dansefest 2021, følg link:

Dansefest 2021 | Stavanger kulturskole

Men vi har her samlet det viktigste, og ber dere som skal delta/har barn som skal delta lese denne e-posten nøye.

Oppmøte tidspunkt og sted

• Alle partier har sceneprøver i forkant av forestillingen, barna leveres til oppsatt oppmøte tid og sted

Elever møter ved sceneinngang, eller artistinngang utenfor Kuppelhallen. Se oversikt over oppmøtested her: Oppmøtetider Dansefest 2021 - Kuppelhallen | Stavanger kulturskole

Adr: Bjergstedparken, Stavanger Concert Hall, 4007 Stavanger

• Vi sjekkes inn når de møter og ut når forestillingen er ferdig.
  • Elever under 7.klasse hentes etter forestilling samme sted som de leveres.
  • o.m. 7.klasse får de gå ut selv, men må sjekkes ut hos lærer først.

Det er kun elever og ansatte som har adgang "back-stage" i kuppelhallen.

For at vi skal kunne gjennomføre Dansfest 2021 er det viktig at vi holder publikum og utøvere (danseelever) adskilt.

Kostymer, sminke m.m

• Lærerne har gjort individuelle avtaler gruppevis med elever og foresatte om kostymer, sminke og hår. For spørsmål kontakt lærer direkte.
  • Elever bes bruke privat sminke for grunnsminke, som vil si; foundation/pudder, øyenskygge, eyeliner, mascara og rouge. For tips til scenesminke og hår se link: Hår og Sminke | Stavanger kulturskole
  • Elever skal møte opp ferdig sminket og med håret klart
  • Ved sminke som går utover dette har lærere avtaler om hvordan dette løses.
  • ALLE SCENEPRØVER ER I KOSTYME

Ta gjerne med matpakke og drikke

• Pga at noen elever har nøtteallergi ber vi dere om å ta hensyn til dette og unngå nøtter i matpakken.
  • Vi ber også om å unngå brus, fordi vi har erfaring med at det lett oppstår gris med brus.

Andre tips:

• Hettejakke/strikkejakke til å ta over kostymet for å unngå å ødelegge sminke og hår/samt beskytte kostyme fra å bli skitne.
  • Merk klær og ting med navn.

Vi filmer forestillingen

Dansefest 2021 filmes som tidligere år og de som deltar vil få tilgang til denne.

Informasjon om distribuering kommer, og alle involverte vil få informasjon.

Denne mailen sendes ut nå før dansefest, fordi vi ikke ønsker mange filmkameraer i salen da dette kan virke forstyrrende for annet publikum, og vi håper at dere heller vil benytte dere av dette tilbudet enn å filme med private kameraer.

Da gjenstår det bare til å si «tvi, tvi» til alle involverte!

Vi gleder oss til Dansefest 2021!