Skip to main content

Informasjon om Dansefest 2021 - 5.juni, 6.juni & 12.juni

Dansefest er kulturskolens årlige danseforestilling hvor alle grupper fra 4 år til 19 år opptrer!

Dansefest 2021 for danseelever som danser på Bjergsted og Hundvåg er lørdag 5.juni, søndag 6.juni og lørdag 12.juni.

Danseelevene fra Finnøy og Rennesøy deltar på egne forestillinger lokalt under kulturskolens Jubileumsfestival 4.-13.juni. Informasjon med dato vil komme snarlig.

Årets dansefest vil bli holdt i Kuppelhallen i Bjergstedparken! På grunn av mange grupper som deltar har vi i år valgt å dele inn i flere kortere forestillinger for å ivareta smittevern.

Diverse informasjon ang. Dansefest 2021:

  • Dansefest 2021 er avhengig av god hjelp og samarbeid med foresatte. Vi trenger derfor foreldrehjelp for grupper fra 4 år tom 7.kl, dette finner dere informasjon på vår nettside, også under fanen «Dansefest 2021». LINK
  • Alle grupper deltar på EN forestilling hver.

«Vi & Kloden»

Stavanger kulturskoles danseavdeling har lang tradisjon med å sette opp Dansefest. I årets Dansefest 2021 har vi valgt å sette søkelys på vår vidunderlige verden og hvordan vi best kan ta vare på den.

I dagens samfunn rettes det stadig mer fokus på miljø, og særlig blant unge mennesker. Sammen med våre danseelever ønsker vi å lage en forestilling som viser hvor vakker og storslagen kloden vår er. Målet er å inspirere oss alle til å best mulig ta vare på hverandre og kloden vi bor på.

 

Danseelevene som deltar er fra 4 år til voksne, og danser i ulike sjangre som bl.a. ballett, jazzdans, showjazz, hip-hop og samtidsdans.