17.Mai - Folketoget, Dans

Info til Danseelever  som skal delta i Folketoget og deres foresatte

Vi er så glad for at vi endelig får delta i folketoget igjen, og gleder oss til å danse oss gjennom Stavanger sammen!
16.Mai - Fellesøvelse
Mandag 16.Mai skal vi ha et felles øvingstog sammen med alle fra Stavanger Kulturskole som skal gå i folketoget.
Oppmøte kl.1730 utenfor Stavanger Kulturskoles hovedbygg. Her vil alle få lære 17.Mai dansen vi skal danse i toget. Dersom du ikke har mulighet til å møte, kan du lære dansen via video. Video instruksjon vil bli lagt ut på vår nettside i løpet av Onsdag 11.Mai.
Etter vi har øvd i toget skal vi kose oss med is 😄
17.Mai
Oppmøtested: Kirkegaten, se etter kulturskolefanen mellom Domkirkeplassen og Valbergtårnet.
Oppmøte senest 15.30. Toget går kl.16.00. Toget avsluttes på Bjergsted, og elever kan hentes ved Stavanger Kulturskole   (Sandvigå 5).
Merk at alle elever fra 3.-7.klasse må registreres inn og ut av en av danselærerne.
Vennligst ikke ta barna ut av toget for da mister vi oversikt.

Elever fra 8.klasse må også registrere telefonnummer til foresatte. Men de får gå hjem selv og behøver ikke utsjekk.

Kleskode: kle dere etter vær og vind mtp tykkelse av tøy. Hvis kaldt anbefales ullundertrøye.
Alle får utdelt t-skjorte som de skal danse i.
Ha gjerne mørke klær (svart/grått/mørkeblått) under som tight/eller annen dansbar bukse, samt genser etter behov.