Skip to main content Skip to footer
Stavanger kulturskole

Vil du begynne å spille et instrument, synge, danse, spille teater eller lage kunst med hendene? Vi tilbyr undervisning i alle kunstfag, i mange lokaler rundt om i kommunen. Finn ditt kulturskoletilbud og søk plass i dag!

Kulturskolen har sommerferie! Vi gleder oss til å se nye og gamle elever etterpå - første undervisningsdag er 22. august.

#stavangerkulturskole

Ofte stilte spørsmål

Trykk på spørsmålet, så kommer svaret opp

Ja, vi har enkelte ledige plasser. Det varierer litt, men i gruppefag som dans, kor, teater osv har vi ofte noen få plasser ledige.

Ta gjerne kontakt kulturskolen@stavanger.kommune.no så får du oppdatert informasjon om hva det er ledige plasser på. 

Kriterier: Søkeren må bo i Stavanger kommune og være mellom 0 - 19 år. Det kan, dersom det er ledige plasser, gjøres enkelte unntak.

Det er dessverre ikke mulig å gi plass til alle, spesielt i fag med venteliste

Ja, man kan eksempelvis gå både på dans, bilde, drama og piano. I visse tilfeller kan det være mulig å få tildelt mer enn én instrumentalplass. 

På forsiden finner du informasjon om alle våre tilbud innen musikk, dans, drama og  visuelle kunstfag.

Klikk her for å se vår prisliste.

De som får plass fra høsten av, får melding om dette innen skolestart. Søkere som blir stående på venteliste kontaktes etter hvert som det blir ledige plasser i de aktuelle disiplinene.

Man kan søke hele året.

Det er ulike aldersgrenser for de ulike undervisningstilbudene. Du kan søke om plass fra det året du fyller kriteriene for det faget du søker. 

Stavanger kulturskole disponerer 100 friplasser.   For å søke friplass, må man først ha søkt om, og fått tildelt, elevplass ved kulturskolen. Det må søkes for hver skoleår. Friplasser kan kun søkes for elever under 18 år. 

Her er link til informasjon om vår friplassordning.