Serviceerklæring

Dette kan du forvente deg av kulturskolen:

Stavanger kulturskole skal gi et opplæringstilbud preget av kvalitet og variasjon, tilpasset den enkelte elev.

Kulturskolen underviser både individuelt og i grupper. Gruppeleksjoner skal utgjøre minst 30 minutters undervisning per uke, mens individuell undervisning skal utgjøre minst 20 minutter ukentlig. Skolen søker i størst mulig grad å gi et samspilltilbud til alle instrumentalelever.

Kulturskolens personale skal ha et godt samarbeid med foresatte og andre samarbeidspartnere om opplæringen. I løpet av skoleåret skal det avholdes målsettings- og evalueringssamtaler mellom elev/foresatte og lærer. I grupper med mange elever (f.eks. dans, drama og kulturkarusellen)avholdes det felles elev/foresatte møter.

Alle elever skal i løpet av undervisningsåret få tilbud om å medvirke på minst én konsert, forestilling, utstilling eller prosjekt som inngår i kulturskolens undervisningstilbud.

Hvert fagteam gjennomfører i løpet av skoleåret en eller flere prosjektuker. Elever og foresatte vil tidlig i hvert semester bli informert om hvilke prosjektuker som skal gjennomføres.

Ved avlysning av undervisning varsles foresatte/elev via SMS til ønsket mobilnummer. Det gis kontingentreduksjon ved tap av undervisning ut over to ganger pr. halvår dersom dette skyldes mangel på vikar. Manglende undervisning som følge av streik, lockout eller force majeur utløser ingen kontingentreduksjon.