04-05-2016

Big Bang - et eventyr av en musikkfestival for barn

Lørdag 28. mai er det klart for BIG BANG i Stavanger konserthus!

VELKOMMEN TIL ÅRETS BIG BANG!

Ta med barna og bruk hele dagen i konserthuset! Under Big Bangs forestillinger blir dere med på en magisk reise for å finne gjemte og glemte sanger fra alle verdens hjørner, dere vil få høre italiensk musikk hvor alt er satt på hodet, og jammen skal vi ikke en tur ut i verdensrommet også. Det vil også være to installasjoner hvor barna aktivt deltar: En hvor dere kan lage egen sykkelmusikk og en hvor dere kan vandre i en skog av kjærlighetssanger.

Årets festivalorkester - Kitchen Orchestra - er med på å skape stemningen, og kanskje vil de vise deg steder du aldri hadde sett for deg! Festivalens ambassadører, som består av barn fra blant annet Stavanger Kulturskole, vil vise dere rundt og ta dere med på en musikalsk oppdagelsesreise av de sjeldne.

Big Bang passer for familier med barn fra 4 år. Se hele programmet her.