Stavanger kulturskoles ungdomskompani

har improvisasjonsvisninger

Stavanger kulturskoles Ungdomskompani er del av kulturskolens talentutvikling innen dans. Elever tas inn på bakgrunn av opptaksprøve, målet er at danserne skal få oppleve det å danse i et kompani. De trener sammen ukentlig og har i tillegg flere prosjekter av mindre og større format. I  løpet av skoleåret bli kjent med ulike koreografer og deres måte å jobbe på.

Denne uka jobber ungdomskompaniet sammen med Maja Roel fra torsdag til søndag.

Søndag 11.september opptrer de med improvisasjonsmaterialet utviklet disse dagene,

og har de 3 visninger.

Søndag 11.september

Kl. 1330 - Stavanger kulturskole – kulturskolesalen

Kl. 1500  - Stavanger bibliotek

Kl. 1545 - Obsfelders plass

Maja Roel er danser og koreograf basert i Oslo. Maja bruker sin bakgrunn fra fysisk-orientert teater, samtidsdans, tai chi og sin mangeårig fordypning i improvisasjon. Hun har mer enn1 10 års erfaring med  å gjøre danseprosjekter for og med barn og unge. Hun er for tiden igang med utvikling av  prosjektet Vi var her med utøvere mellom 9 og 75 år. Hennes siste forestilling spilte to ganger denne våren: På Multiplié Dansefestival i Trondheim og på Kortreist Dansefestival på Inderøy. Homo ludens som er oppfølgeren til Kunstnerisk avkastning har premiere i april 2017.

For mer info om Maja se: www.majaroel.com